Nieuw item

Werkvoorbereider

Nieuw

Job description

Voor een nieuwe en snelgroeiende afdeling bij onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider. Op deze positie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, van het voorbereiden van de orders tot het behalen van de doelstellingen. Je bereidt de orders op zo'n manier voor dat deze zonder moeite door jouw collega's binnen het Order Management opgepakt kunnen worden.

Je zorgt voor de gehele orderplanning en grijpt in als deze dreigt niet behaald te worden. Met jouw helicopter view ben je in staat om mogelijke verstoringen in het proces tijdig te zien en te voorkomen.

Om het product goed te leren kennen, zodat je jouw collega's tijdens technische werkzaamheden kunt ondersteunen, begin je op de werkvloer zodat je weet waar je later over praat. Op het moment dat de planning op orde is, kun je dan de collega's dan ook adviseren op technisch gebied. Tegelijkertijd ben je constant bezig met het zoeken naar efficiënte en effectieve manieren om het werk in te richten.

Je rapporteert aan de Order Proces Manager, die eindverantwoordelijk is voor deze productgroep binnen onze opdrachtgever.

Requirements

Om in aanmerking te komen voor deze functie zoeken wij een kandidaat met het volgende profiel:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een achtergrond in een technische branche, bijvoorbeeld als monteur in de autobranche;
  • Je hebt ervaring met engineeringssoftware, bij voorkeur met Inventor programma;

Verder is het van groot belang dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Je kunt goed omgaan met deadlines en het stellen van prioriteiten is ook geen probleem voor jou.

Company profile

Onze opdrachtgever is wereldmarktleider in transport oplossingen. Dit marktleiderschap hebben zij verworven door hun klant centraal te stellen en zich te richten op kwaliteit en innovatie. Je vindt de door hun geproduceerde machines o.a. bij de producenten van de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) waaronder Kraft/Heinz, Heineken, Coca Cola, Unilever, Nestle, maar ook in de distribution centra van Bol.com en Amazon.com.

In deze functie kom je terecht op een afdeling die gericht is op een specifiek producten, namelijk horizontale transportbanden. Jouw team bestaat uit 15 medewerkers en collega's van de sales afdeling.

Benefits

Dit betreft een opdracht op basis van werving en selectie, waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Naast een marktconform salaris, bieden wij nog interessante secundaire voorwaarden, zoals mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en gebruik kunnen maken van diverse interne en externe cursussen, naast 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar.

Location

Zwaag

Contact person

K. den Broeder

Other details
Match criteria
Hours per week
  • 36 - 40 hours
Plaats
  • Hoorn
Education level
  • Secondary vocational education
Job type
  • Techniek
Type of contract
  • Permanent
Acsens uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.